dijous, 13 de gener del 2011

Projecte Hipòxia


Bones,

Pel que sembla ara ens hem il·luminat amb l'alpinisme!
Després de tants anys trescant i fent cims, ara el Jordi Micheo ens ha fet veure la llum. Es a dir, hem decidit posar fil a l'agulla i deixar la introducció per passar a l'acció. Això es tradueix en participar d'un projecte comú tots aquells qui estem interessants en la muntanya: el projecte Hipòxia. Així s'ha batejat aquest còctel d'idees que com a objectiu principal es fer un 6000 d'aquí a tres anys aproximadament. Tanmateix, pel camí anirem treballant Pirineus i Alps.
Genteta interessada n'hi ha una pila. Cadascú sap d'on coixeja, per tant, tothom qui tingui propostes que les digui. Per exemple, un servidor té experiència (crec) però no té gaire consolidades les bases teòriques. Per això estic mirant de fer el Curs d'Alpinisme nivell II en alguna entitat. De moment tenim emparaulada una xerrada amb l'amo de la botiga Vivac de Reus perquè ens faci un monogràfic de material.
Adjunto la postal de Nadal que va enviar el Roger Martorell quan va anar aquesta tardor a fer el Tour dels Annapurnes al Nepal. Crec que il·lustra l'esperit del projecte.

Au, salut i fora anticiclons!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada