dilluns, 11 d’abril del 2011


Bones,

Aquest darrer cap de setmana hem finalitzat el curs d'Apinisme I i II que ens ha fet el Roger Martorell. Ha estat un curs molt enriquidor i m'ho he passat molt bé. Malgrat algun problema d'organització (el juanxisme crònic) i de trànsit (accident del Linus), hem aconseguit tirar endavant el curs. Tanmateix, la climatologia ens ha fet variar els plans, sobretot el diumenge. Encara que a les crestes hem practicat encordaments, ancoratges i reunions que era també l'objectiu a l'hora de fer la canal. Llàstima de no poder practicar autodetencions i progressions amb plans inclinats sobre una canal de gel.
Aquest curs m'ha servit per sentar les bases d'aquells conceptes que sabia (amb més o menys nivell). Tots tenim el cul pelat d'anar pel monte però ens faltaven, almenys personalment, els fonaments teòrics de tot plagat. I lo millor és que al mateix temps que hem adquirit aquests coneixements, els hem posat en pràctica. Aprenentatge complet!
A nivell pedagògic hem fet un aprenentage significatiu (adquirir coneixements nous a sobre d'uns altres que ja existien i interrelacionar-los entre ells) i per tant, ARA TOT TÉ SENTIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bé, gràcies Roger per la teva paciència i fair play i gràcies a tot el grup pel bon rotllo d'aquests 2 caps de setmanes.

Salut i solet

FOTOS

https://picasaweb.google.com/sagristajoan/Cresta_N_Santorens_Ribagorca_abril2011?authkey=Gv1sRgCOiJitiR1pH2OA&feat=email#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada